Totalul afișărilor de pagină

">

Faceți căutări pe acest blog

marți, 25 ianuarie 2011

Un copil foloseste cuvinte vulgare



Cu cateva zile inainte de craciun, o mama statea in bucatarie si asculta la  fiul ei cum se juca cu noul sau trenulet electric in living. La un moment-dat, mama aude trenul oprindu-se si pe fiul ei spunand:

"Toti pupincuristii care vreti sa coborati, coborati d*ac*lui o data! Iar voi toti ceilalti frecugitii care vreti sa urcati, urcativa dr*cul*i curu o data." Deoarece e timpul sa plecam.

Mama, stupefiata, merge in living si ii spune copilului:

"In casa asta nu se foloseste asemenea limbaj! Acum, treci in camera ta si nu iesi de acolo DOUA ORE. De-abia apoi te poti juca cu trenuletul din nou, dar numai daca nu vei mai folosi asemenea limbaj."

Dupa 2 ore, copilul se intoarce din camera si incepe sa se joace cu trenuletul.. .
In curand, trenul se opreste la urmatoarea statie si maica-sa il aude spunand:

"Toti pasagerii care trebuie sa coboare, va rog nu uitati sa va luati toate bagajele. Va multumim ca ati calatorit cu noi astazi si speram ca, calatoria voastra a fost una placuta.

Mama destul de multumita isi aude copilul continuand:

Pentru cei care urcati, va rugam sa asezati bagajele de mana la locurile special destinate. Va reamintim ca nu se fumeaza in compartimente. Va dorim o calatorie placuta si relaxanta alaturi de noi."

In timp ce mama incepe sa zambeasca, fiul adauga: "...iar cei care v-ati enervat pentru cele DOUA ORE de intarziere ...  va rugam veniti si sa vorbiti cu, cur*a din bucatarie si puteti s-o trimiteti in pi*da ma-sii..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu